Kazal László - Kazal László Énekel (Vinyl)


1962

Kazal László - Kazal László Énekel (Vinyl)

Kazal László (Budapest, február – Budapest, május ) magyar színész, énekes, dalszerző, komikus, érdemes művész ().

Kazal László A Nevető Ember Kazal László - Kazal László Énekel ‎ (7", EP) Qualiton.

View credits, reviews, tracks and shop for the Shellac release of "Horgász Lettem!" on Discogs.

Kazal László kabaréja Gádor Béla: Jótett helyébe jót várj! Gádor Béla jelenetében egy jószándékú úr a segítségét ajánlja egy öregembernek, akiről kiderül, hogy roppant körülményes CC. rész. Jacques Offenbach - Nádassy László: A cipzár. A mai adásban Kazal László énekel .

Lovay László: Az a szép, akinek a szeme kék cd 1. Az a szép, az a szép akinek a szeme kék 2. Annak, aki feledni tud 3. Azt hiszed, hogy boldog vagy már 4. Keszthelyi emlék 5. Tuli, tuli tulipános láda 6. .


Enanitos Verdes - Contra Reloj (CD, Album) Funeral Empire - Tempest (6) - Living In Fear (Vinyl, LP, Album) Its Like - Broken Bones - F.O.A.D. (CD, Album)

3 Comments

  1.  · Részlet a RAGASZKODOM A SZERELEMHEZ c. filmböl, ból.A többi szereplö:Fényes Alice, Hídvéghy Valéria, Ajtay Andor, Benkö Gyula.

  2. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

  3. Kazal László: Egy százlábú lesántulásának szomorú története. Egyszer régen egy százlábú kóborolt a kert alatt lábnyomot hagyott hátra, amerre csak elhaladt Mert a százlábúnak kerek lába van átlagba, jobbra 50, balra pedig ami ból há. tovább a dalszöveghez.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING