Dag Dag (Demo) - Doe Maar - Toen En Nu (CDr)


2000
Label: Doe Maar Music Bootleg - DMMB*DCDtwee • Format: 2x, CDr Compilation, Unofficial Release • Country: Netherlands • Genre: Pop •
Dag Dag (Demo) - Doe Maar - Toen En Nu (CDr)

Doe Maar - 32 Jaar (Sinds 1 dag of 2). De videoclip uit

 · Maar ik lees nu dit op de website van Omroep Brabant: Maar toen heette ze dus geen Doe Maar. Had gehoopt op een aantal studio opnames van destijds. Ruwe demo's wat uiteindelijk de bekende nummers zouden worden zoals we ze vandaag der dag kennen. En qua dvd's, Ook ik had zeker de Antillen Tour verwacht.

 · Vandaag is de laatste dag van de voorjaarsvakantie en ik ben opgelucht. Dat klinkt wel wat onaardig misschien, maar van een hele week mijn kinderen vermaken als het weer te wensen over laat en al hun vriendjes 'gewoon' op de opvang zitten word ik wellicht ook wat onaardig. We zijn nu zo'n zeven maanden op weg in ons basisschool avontuur en als ik iets geleerd heb is het wel dat voor en .

 · Ergens in kreeg ik, toen nog op CDr, het debuutalbum À La Croisée Des Lees meer; Dag 2 van Soulcrusher en de genadeloze afstraffing van de mens zonder oordopje. Ook de tweede dag Lees meer; Aeon Zen – Transversal. Hoewel het eerste deel van de bandnaam anders doet vermoeden komt ook aan Aeon Zen een einde Lees meer.

 · De Dag van de Handdoek, de Dag van de Schildpad, Whiskydag Het is slechts een greep uit de bijna speciale dagen, weken, maanden en jaren van. Waarom zijn het er zoveel en wat doen we dan op zo’n dag? Metro vroeg het aan Tijs Hofmans. Hij houdt sinds een database bij van alle speciale dagen.


Fiesta Trotterellando - Alessandro Alessandroni - Alessandro Alessandroni (CD) mp3 flac download

2 Comments

  1. View credits, reviews, tracks and shop for the CDr release of "Toen En Nu" on Discogs. Everything Releases Artists Labels. Advanced Search. Menu. Explore Doe Maar – Toen En Nu. Label: Doe Maar Music Bootleg – DMMB*DCDtwee. Format: 2 x CDr, Doe Maar – Dag Dag (Demo).

  2. Music video by Doe Maar performing Sinds 1 Dag Of 2. (C) Universal Music B.V., The Netherlands.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING